erzekenyek_desszertes442Megjelent a várva-várt Érzékenyek desszertes könyve Dr. Tolnai Orsolya tálalásában! Olyan ,,mindenmentes” édességek receptgyűjteményével örvendeztette meg ezúttal Olvasóit, mely igazán méltó utódja nagysikerű Érzékenyek szakácskönyvének.

Miután a szerzőnél meglévő inzulinrezisztencia mellé glutén-, és laktózérzékenységet is megállapítottak, elhatározta, hogy az édességekről végképp nem hajlandó lemondani! A finomságok kitalálásánál folyamatosan az ösztönözte, hogy hogyan tudja reform alapanyagokkal, módosításokkal glutén-, laktóz-, és cukormentesen elkészíteni.

A recepteket újragondolta, kivételes ízpárosításokkal és idénygyümölcsökkel bolondította meg és ínycsiklandó képekkel illusztrálta. Így a kipróbált arányok követésével kezdők és haladók is ellenállhatatlanul finom desszerteket tudnak alkotni konyhájukban, legyen szó hagyományosabb (palacsinták, piték, kekszek) vagy egészen új receptekről (zöld teás totutorta; chia mag puding; narancsos, rózsavizes marcipán stb.)

Táplálékallergiával küzdőknek és tudatosan étkezőknek egyaránt ajánljuk ezt a közvetlen stílusú, ajándéknak is kitűnő receptkönyvet, mely segítségével minden egyes finomság elkészítése kísérletező kikapcsolódás és egy fontos lépés az életmódváltás felé vezető úton!

Megvásárolható: Netbiobolt (https://netbiobolt.hu/bolt/egy%C3%A9b-1/k%C3%B6nyvek/%C3%A9rz%C3%A9kenyek-desszertes-k%C3%B6nyve.htm) Libri